VERSLAG TONEELAVOND MELICK
OP 23 MAART 2018

Vrijdagavond 23 maart 2018 waren 80 deelnemers aanwezig van Spel, Nexus en SSE . Toneelclub Melick presenteerde weer een humoristische klucht nu onder de titel Euversjpel van auteur Frits Criens.

Frits van Lier, winkelier van beroep, heeft een dochter en een zoon. Frits  wordt echter door zijn vrouw behoorlijk kort gehouden.
Wat zij niet weet is dat haar “lieve” echtgenoot op Curaçao een losbandig leven heeft geleid. De gevolgen van zijn militaire diensttijd  komen  aan het licht, als er plotseling bezoek komt uit Curaçao.
Buurman Giel, vriend van Frits,  die ook behoorlijk onder de duim gehouden wordt door zijn vrouw,  probeert Frits te “helpen”. Giel loopt echter ook met een geheim rond.
Alle verwikkelingen worden nog eens versterkt door tante Truus, die tijdelijk bij de familie van Lier verblijft .

Ook nu weer een heel gezellige avond voor leden die houden van humor, lachen en pret op het toneel. Toneelgroep Melick heeft de klucht met veel enthousiasme op het toneel gebracht.