( klik op de foto's voor een vergroting ervan )


 

Verslag Grenzen Cruise Maastricht 2022

Woensdag 21 september was het weer zover: zo’n 220 deelnemers met partner/begeleider scheepten in voor een geweldige cruise rondom Maastricht.

                                          
Natuurlijk was er het traditionele welkom met koffie/thee en Limburgse vlaai. En niet te vergeten het begroeten van de vele oud-collega’s, die ook corona hadden overleefd. Ook moesten de nodige oude koeien uit het water worden gehaald. De lachsalvo’s klonken dan ook herhaaldelijk vanuit diverse hoeken.

En laten we niet vergeten, dat SPEL voor uitmuntend weer had gezorgd, zodat de buitendekken niet enkel door rokers werden bezet!

De firma Stiphout zorgde voor een mooie boot, die een route voer langs diverse herkenbare plaatsen, of plekken die men nog eens wil gaan bezoeken. We werden geschut(d) in vier sluizen, waaronder de grootste van Europa!
Wie maakt dat nog mee op deze leeftijd?

Dan trok ook nog onze welbekende trekbuul-troubadour Har Huijs uit Boekend langs alle tafels en zorgde ervoor, dat de stemming tot ongekende hoogte steeg.

       

Het afsluitende buffet zorgde ervoor, dat deze dag weer bijgeschreven kan worden bij de lijst van succesvolle evenementen, die SPEL heeft mogen organiseren de afgelopen jaren.
Maar het voornaamste zijn toch altijd de deelnemers, want daar doen we dat graag voor!

Jan Heutjens

                                                                          terug