Verslag kienavonden December 2014

De kienavonden, die SPEL samen met OASE organiseert, behoren tot de evenementen met de meeste deelnemers. Dit afgezien van de re√ľnie die SPEL voor Essent organiseert.

Als voorzitter van SPEL heb ik dit jaar het genoegen gehad om de vier locaties tijdens de kienavonden te bezoeken. Vanwege de reisafstand was ik op dinsdagavond 9 december te gast in Maasbree en Baexem, op 10 december in Landgraaf en tenslotte 11 december in Maastricht.
Vier locaties met elk hun eigen unieke warme sfeer. En overal deelnemers die genieten van een gezellig avondje uit samen met collega’s, gepensioneerd of nog werkzaam. Onder het genot van een drankje vloeiden ook de prijzen rijkelijk.

Op zo’n avond realiseer je je eveneens, dat er heel wat voorbereiding aan vooraf gaat om dit soort avonden tot stand te brengen. Vier teams bestaande uit bestuursleden en ex-bestuursleden van SPEL en OASE, veelal geassisteerd door hun wederhelft, hebben er elk op hun eigen wijze de nodige inventiviteit en vele uren ingestoken.

Uit de vele reacties die ik tijdens deze avonden mocht optekenen, bleek nog eens duidelijk hoezeer de kieners het evenement kienen waarderen met complimenten aan de organiserende teams.

Laten we hopen dat we als SPEL, samen met OASE, dit nog vele jaren mogen voortzetten.

Peter Muyres, voorzitter SPEL