(klik op de foto's voor vergroting)

kienen Maasbree

kienen Maastricht

Verslag kienen Maasbree, Baexem, Landgraaf en Maastricht
december 2015
  

Het was weer reünie kienen !!!!!

Zo’n  800 Spel-deelnemers hebben weer genoten van een zeer ludiek evenement, dat vroeger door PLEM, Limagas, nutsbedrijven is gestart.
In Baexem, Maasbree, Landgraaf of Maastricht klonk weer tientallen malen  het woordje “KIEN”. Niet met het mes en koffiekannen op de tafel, maar genieten met collega-vrienden  van dit samenzijn.

Want voor velen is het een kleine reünie, waar  ook nog herinneringen worden opgehaald onder genot van een hapje en een drankje.
Zelfs iemand die al 60 jaar de kien-traditie volhoud zorgde weer dat hij aanwezig was om zijn kiennummertjes op zijn kaart vol te zetten......

Met weer heel veel dank aan het Kienteam dat tientallen uren vrijwillig de winkels afstroopte om zeer leuke kerstprijzen in te slaan. De keuze uit pakketten was er weer zoals kerstukken, hors-d’oeuvre, pasta, ontbijt, TV,  wafelijzers etc. , etc. …………
En niet te vergeten de hoofdprijzen zoals koffiemachine en  tombolamand.

Met een zeer tevreden gevoel en met de kerstwens uitgesproken op het eind  van de avond door de kien-master en zijn team ging men weer huiswaarts. En de meeste met zeer waardige prijzen en de wens om volgend jaar weer present te zijn.

Dank voor de prima organisatie.

                                                                         terug