( klik op de foto's voor een vergroting ervan )

Warhorse om kippenvel van te krijgen. April 2015

86 Spelleden bezochten zaterdag namiddag 18 april een indrukwekkend evenement
War Horse in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen. Een unieke voorstelling werd het.
De aanwezigen gingen soms  zo op in het verhaal, dat ze zelfs knielend naast Joey, het paard, wilden gaan zitten om hem te kunnen aaien. Joey dat ademde, brieste, galoppeerde en  steigerde op het podium. Een intiem stuk doordat zelfs paard en spelers zich nu en dan in de zaal begaven. Een verhaal in oorlogstijd, dat je beleefde met extra geluid van kanonnen en geweren.
Zo knap uitgevoerd met alle gebruikte technieken, waar je je petje voor kunt afnemen.
Een spektakelstuk waar al meer dan 5 miljoen theaterbezoekers over de gehele wereld van hebben mogen genieten.

De Spelleden kregen een zeer mooi arrangement aangeboden met drankje en hapje. Ook kregen ze vooraf extra informatie van Babs over de inhoud van het spektakelstuk.
Allen waren dan ook zeer tevreden.