(klik op de foto's voor vergroting)

 

 

Verslag fietstocht Heerlen
16 september 2015

     
  ( Deskundige hulp is altijd aanwezig )

Voor deze fietstocht hadden zich 135 deelnemers aangemeld. De weersvoorspellingen waren helaas niet al te best: regen!
Na een kop koffie of thee en een lekker stuk vlaai besloot een klein gedeelte van de deelnemers  daarom toch maar niet te gaan fietsen maar te gaan wandelen of naar Heerlen of de woonboulevard te gaan . De rest begon vol goede moed aan de fietstocht.

Doordat het toch al vrij snel begon te regenen werd in Hulsberg bij de Hof van Hulsberg door velen de eerste pauze gemaakt. Toen het weer enigszins opklaarde werd de fietstocht vervolgd. Voor velen waren de heuvels toch wel afzien.
Ook waren er enkele problemen met de fietsen zoals een afgelopen ketting en een lekke band. Die probleempjes werden ter plaatse met de hulp van collega's snel opgelost.
Van elektrische fietsen raakte de accu leeg, maar gelukkig was hier en daar de mogelijkheid deze weer op of bij te laden.

Vroeg in de middag begon het helaas flink te regenen en het zag er niet naar uit dat in de loop van de middag nog verbetering zou optreden. Velen besloten dan ook de kortste weg naar Heerlen terug te fietsen. Hierdoor kwamen nogal wat deelnemers te vroeg en nat aan in Motel Heerlen.
Om 15.30 uur was vrijwel iedereen aanwezig en konden we gaan genieten van het heerlijke eten.

Dat het erg gezellig was en goed smaakte bleek wel uit het feit dat vrijwel iedereen tot het einde bleef. Hierdoor was het toch nog een geslaagde dag.                                                                                                       terug