( Klik op de foto's voor een vergroting )

 

( Maasbree )


( Maastricht )

 


( Baexem )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Verslag kienavonden 2016

Maasbree
Ivm het overlijden van de echtgenoot van de eigenaresse van zaal/restaurant  "Boszicht" in Maasbree moesten de kieners in het noorden van Limburg dit jaar onverwachts uitwijken naar een andere locatie. Een goed alternatief werd gevonden in Tegelen. Cultureel Centrum "De Haandert" heeft de avond alsnog helpen slagen. De avond had, buiten het kienen, een hoog reünie-gehalte.
Het was in de pauze en na het officiële gedeelte een gezellig samenzijn.

   

Maastricht
Met 378 kieners in Maastricht, verdeeld over 3 avonden, waren de deelnemers van SPEL – NEXUS - OASE en SSE weer goed vertegenwoordigd. Voor deze avonden blijft de animo groot, er wordt niet alleen gekiend maar ook gezellig “bijgekletst” onder genot van een drankje en hapje.
Het Kienteam Maastricht had weer leuke pakketten kunnen samenstellen, een enkele was al maanden bezig om koopjes te verzamelen. Op maandag werden alle gekochte producten geleverd waarna de dinsdag 20 paar handjes mooie pakketten konden vullen.

Dit jaar met als hoofdprijs een Air Fryer + cadeaubon voor hulpstukken. Verder als extra hoofdprijs museum jaarkaarten voor
2 personen. En voor de tombola natuurlijk weer de grote levensmiddelenmand.
Hoewel een enkeling zonder prijs naar huis ging moest er door de meesten flink gesjouwd worden om de met prijzen gevulde tassen en mandjes mee naar huis te kunnen nemen.
Met de kerstwens uitgesproken op het eind van de avond door de kien-master en zijn team ging men weer huiswaarts.

  

Baexem
In de Baexheimerhof in Baexem was weer het jaarlijkse kienen op
6 en 7 december. Elke avond werd door ruim 100 deelnemers van Spel, Oase en SSE enthousiast gekiend.
Dit jaar als hoofdprijs een navigatiesysteem voor wandel- en fietstochten.
Onze kienmasters Theo Zegers en Wim Rijks en het team  hebben het weer voortreffelijk gedaan om er een boeiend spel van te maken.

  

Landgraaf
Ook dit jaar was het kienen weer bij Snow-World in Landgraaf. Met 175 deelnemers verdeeld over twee avonden was het dan ook een gezellige boel met veel mooie prijzen.Als vanouds waren de kienmasters Jos Littman en Juul Engels ook dit jaar weer van de partij.
Onder een drankje en in de pauze een lekker hapje, werd er gestaag gekiend voor de mooie prijzen. Een televisie als hoofdprijs, en dan de cadeaubonnen van Intratuin en Ici Paris. Deze waren zeker in deze tijd van het jaar zeer welkom.
De extra bezemronde, voor het eerst dit jaar, is in goede smaak gevallen. Hilariteit alom.
Met de woorden allen wel thuis en de beste wensen voor het nieuwe jaar ging iedereen huiswaarts.

                                                                          terug