Verslag lentewandeling
op 23 maart 2016 in de Peelstreek.

 

      
              

Alhoewel het die dag geen stralend lenteweer was, viel het weer niet tegen. Nadat het vroeg in de morgen wat licht geregend had, bleef het tijdens de wandeling droog en scheen de zon soms even.
Maar liefst 176 deelnemers hebben deelgenomen aan de wandeling, die startte bij het prachtige, gloednieuwe, Equestrian Centre De Peelbergen nabij de Kronenberg.

Voor het vertrek kon men nog genieten van een kop koffie of thee en een lekker stuk vlaai. De wandeling was een zogenaamde knooppunten wandeling van in totaal ca 13 km. Het was een afwisselende wandeling door bossen, open terrein, langs Toverland en door de bebouwde kom van Kronenberg.

Onderweg had men de mogelijkheid om te pauzeren bij de gezellige Hof van Kronenberg, waar dan ook ruim gebruik van werd gemaakt. Ook was er de mogelijkheid om een verkorte route te kiezen van ca 8 km.

Na aankomst bij het ECdP, werd een heerlijk luxe lunchbuffet aangeboden en konden de deelnemers vervolgens deel nemen aan een rondleiding door het nieuwe hippische centrum. Hiervan werd ruim gebruik gemaakt. Tijdens de lunch kon genoten worden van de activiteiten (paardspringen) die in het centrum plaats vonden.
Al met al kunnen we kunnen we spreken van een erg gezellige en geslaagde lentewandeling.

 

                                                                          terug