( klik op de foto's voor een vergroting ervan )

VERSLAG TONEELUITVOERING "MIENE LEEVE HIËMEL" TE VOERENDAAL OP
27 NOVEMBER 2016

Op zondag 27 november 2016 genoten zo’n 90 deelnemers van SPEL en OASE/NEXUS van een dolkomische klucht opgevoerd door Toneelvereniging St. Laurentius in het Cultureel Centrum de Borenburg in Voerendaal.
Het verhaal van deze klucht begint wanneer in het mortuarium van begrafenisondernemer Kerkhofs achtereenvolgens een dode man en vrouw worden opgebaard.
Al snel blijkt dat de lijken kunnen bewegen, spreken en rondwandelen zonder dat een levende ziel daar iets van merkt.
En dan doen de lijken al gauw een aantal verrassende ontdekkingen, waarbij blijkt dat hun families een dubieuze rol spelen.
Tot slot vragen de twee lijken zich af of hun plotseling dood wel zo onschuldig is.
Kortom, het aanwezige publiek heeft genoten van een voortreffelijke uitvoering.

Na afloop was er, voor wie zich had opgegeven, een voortreffelijk koud en warm buffet dat eveneens werd geserveerd in de Borenburg.

Als er toneeliefhebbers/-hebsters zijn die op hoogte willen blijven van het programma van deze toneelvereniging, dan kan dit door een mailtje te sturen naar: info@sint-laurentius.com
met vermelding van “gaarne nieuwsbrief” en “deelnemer SPEL”.